Ασφάλειες Ζωής - Υγείας

Με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής εξασφαλίζετε την ποιότητα της ζωής σας, καλύπτοντας τις αδυναμίες της κοινωνικής ασφάλισης σε έκτακτα περιστατικά με την νοσηλεία στα καλύτερα νοσοκομεία.

Μάθετε περισσότερα…

Ασφάλειες Σύνταξης

Οι κόποι μίας ζωής στο χώρο της εργασίας όπως γνωρίζετε δεν ανταμείβονται σχεδόν ποτέ. Μετά την συνταξιοδότησή σας θα είστε υποχρεωμένοι να ζείτε με το 65% των καθαρών σημερινών απολαβών σας.

Μάθετε περισσότερα…

Παιδικά προγράμματα - σπουδές

Οι σπουδές για τα παιδιά είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο εφόδιο για τη ζωή τους. Συχνά όμως το κόστος τους για τις περισσότερες οικογένειες είναι μεγάλο έως δυσβάσταχτο.


Μάθετε περισσότερα…

 
 
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Η επαγγελματική αστική ευθύνη καλύπτει τους επαγγελματίες από λάθη ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη σε τρίτα πρόσωπα. Υπάρχουν ασφάλειες αστικής ευθύνης εργοδότη, επαγγελματική αστική ευθύνη..

Μάθετε περισσότερα…

 
 
 
 
 
 
 
 
Unit Linked - Αμοιβαία κεφάλαια

Σε σχέση με άλλους τρόπους διαχείρισης & επένδυσης των χρημάτων σας τα αμοιβαία κεφάλαια και η επένδυση σε αυτά υπερτερεί διότι έχει καθημερινή ενημέρωση μέσω του τύπου και δυνατότητα άμεσης ρευστοποίησης.

Μάθετε περισσότερα…

Ασφάλειες Σκαφών

Η ασφάλιση του σκάφους σας περιλαμβάνει την κάλυψη ευθύνης για πρόκληση σωματικών βλαβών μέχρι τι ποσό των 300.000 Ε, πρόκληση υλικών ζημιών έως 150.000 Ε και την πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης έως 90.000 Ε.

Μάθετε περισσότερα…

Πυρός Κατοικίας - Επιχείρησης

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια πυρός κατοικιών & επιχειρήσεων βρίσκουν πολλούς ενδιαφερόμενους τα τελευταία χρόνια είτε εκείνοι είναι ιδιοκτήτες, είτε είναι ενοικιαστές. Η ασφάλιση τους είναι η καλυτερη διασφάλιση..

Μάθετε περισσότερα…

Ασφάλιση Αυτοκινήτων

Η ασφάλιση του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας σας είναι υποχρεωτική από το νόμο για αστική ευθύνη έναντι τρίτων. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και ασφαλίστε την κινητή περιουσία σας για ένα πλήθος ακόμη καλύψεων.

Μάθετε περισσότερα…